Specialist Coaching

Curs autorizat ANC Cod COR: COR 242412

PERIOADĂ DERULARE PROPUSĂ: 27, 28, 29 Septembrie si 25, 26, 27 Octombrie 2019

LOC DE DESFĂȘURARE: IAȘI
DURATĂ: Cursul Specialist Coaching este un curs de specializare cu durata de 180 de ore, din care 60 ore teorie și 120 ore practică, acreditat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).

NIVELUL DE STUDII SOLICITAT: SUPERIOARE
TIP DE CERTIFICAT OBȚINUT: În urma absolvirii cursurilor veți obţine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naționale, însoțit de suplimentul descriptiv ce vă confirmă competențele dobândite.

TEME ABORDATE:
• Vei descoperi ce este coaching-ul;
• Vei parcurge etapele unei sesiuni și ale unui program de coaching, aplicand la curs in mod direct metodele invatate;
• Vei afla care sunt abilitățile necesare unui coach;
• Vei invata despre coaching-ul organizational, team coaching, life coaching etc
• Vei aprofunda metode și instrumente de coaching, precum: metoda coaching-ului cognitiv comportamental, metoda GROW si alte metode specifice – toate cu sesiuni demonstrative.

BENEFICII PARTICIPARE CURS:

Cursul de Specialist Coaching asigură dobândirea competenţelor, cunoştinţelor şi instrumentelor necesare:

– pentru echilibru personal si accelerarea propriei dezvoltari personale și profesionale;
– in rolul de Coach intern, in cadrul unei organizatii – pentru a sustine angajatii, cu scopul de a creste performanta organizationala;
– in rolul de Coach independent – pentru asistarea şi ghidarea clientului in vederea valorificarii optime a potenţialului său pe toate planurile vieţii sale.

PRET CURS: 750 Euro / persoana

Formatori

Despre Luminița:

Cu o experienţă în domeniul resurselor umane de aproape 20 de ani şi în management de peste 12 ani, Luminiţa Popa şi-a început cariera într-un mare grup de firme, lucru care i-a facilitat accesul încă de la începutul carierei spre diverse proiecte de mare anvergură. O etapă importantă în dezvoltarea sa personală şi profesională a fost experienţa americană şi contactul cu o lume aparte, cea a vapoarelor de croazieră, o lume fascinantă în care și-a petrecut 4 ani și jumătate din viață. A revenit în țară în anul 2006 și din anul 2007 a condus firma Active Job Consulting, de care s-a despărțit în 2015. A înregistrat numeroase succese de-a lungul timpului, unul dintre ele fiind proiectul „Adaptabilitatea angajaților, succesul angajatorilor – ASA”, cu un grup țintă de 2646 de persoane – proiect finanțat prin fonduri europene, încheiat în 2013.

Alte proiecte de referință sunt „CEO – Centru de excelență în ospitalitate” și „FACTOR – Fii activ în orașul tău!”, ambele finanțate prin fonduri europene, cu grup țintă peste 1200 persoane. Luminița a înființat și primul Centru de dezvoltare personală pentru toate vârstele din Oradea, Centrul „Pro Cariere”, pe care îl conduce de 7 ani. De asemenea, este membru fondator și Vicepreședinte al Fundației Comunitare Oradea, în cadrul căreia activează ca voluntar permanent și are ca resaponsabilitate coordonarea unor proiecte precum: „Femina Oradea”, „11even Experiences”.

În prezent, Luminița conduce și dezvoltă propria companie, Corporactive Consulting SRL, pe care a înființat-o în 2012 și este, de asemenea, trainer și coach în cadrul companiei.

 

Despre Ciprian:

Ciprian are o experiență în management de peste 10 ani, în domeniul resurselor umane de peste 4 ani și în training de peste 9 ani.

Printre activitățile în care a aplicat cunoștințele putem aminti: 

  • Consultant pentru implementarea standardelor ISO în peste 50 de organizații;
  • Director Calitate într-o firmă de implementare a standardelor ISO;
  • Formator de adulți în cadrul programului „Educatori pentru societatea cunoașterii” unde a livrat cursuri la peste 160 de cadre didactice în domeniul Managementului clasei de elevi;
  • Trainer certificat Persolog, activitate care presupune furnizarea de training și consultanță pentru dezvoltarea personală și profesională;
  • Auditor externîn domeniul calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale și siguranței alimentelor conform standardelor ISO 9001, 14001, OHSAS 18001 și ISO 22000;
  • Administrator Business Point Club, societate care are principal domeniu de activitate Business networking;
  • Administrator SalVia, societate care activează în domeniul medicinei alternative;
  • Trainerîn cadrul programului Edubiz, proiect pentru dezvoltarea profesională a tinerilor din liceu și facultate;
  • Trainer, Formator de adulți, Facilitatorîn cadrul mai multor proiecte desfășurate în sfera managementului și resurselor umane;

În prezent păstrează funcțiile de Administrator în cadrul Business Point Club și Centrul Salvia, activând cu precadere în cadrul Corporactive Consulting ca și Trainer și Consultant, atât în domeniul Resurselor Umane, cât și a Managementului.

Promoții

a) Preț SPECIAL 2 persoane – 650 Euro/PERSOANA (REDUCEREA SE ACORDA PENTRU AMBELE PERSOANE)
b) Reducere 10% pentru plăți integrale realizate cu minim 30 de zile înainte de începerea cursului.

NUMĂR MINIM DE CURSANȚI: 12

DOCUMENTE NECESARE PARTICIPANTILOR LA CURS (în copie): CI, ULTIMA DIPLOMA SI CURRICUMUL VITAE

In urma absolvirii cursului se obtine automat calitatea de membru al Coaching Club, un grup de lucru in care membrii impartasesc experiente, instrumente, carti etc. Clubul organizeaza intalniri face to face lunare in Oradea, iar comunicarea este fluenta pe grupul de Facebook!

X