noiembrie, 2019

Specialist în activitatea de coaching

Detalii curs

PERIOADĂ DERULARE: Se organizează la cerere, pentru grupe deja formate de minim 14 cursanți. 

Nota: la prima intalnire vor fi convenite, de comun acord cu participantii variante de date pentru sesiunile 2, 3, 4

LOC DE DESFĂȘURARE: IAȘI
DURATĂ: 236 ore aprobate de International Coach Federation. 4 workshop-uri a cate 8 ore. Ore de practica supervizata.
NUMAR de PARTICIPANTI: 14 persoane
NIVELUL DE STUDII SOLICITAT: studii universitare.
TIP DE CERTIFICAT OBȚINUT: certificat ANC. Diploma Coaching Partners, care deschide calea certificarii internationale ICF

SUBIECTE ABORDATE:

1. Bazele coachingului
2. Tehnici si instrumente de coaching
3. Descoperirea convingerilor ascunse
4. Marketing in coaching
5. Comportamente individuale si organizationale
6. Elemente de coaching de echipa si organizational.

PRET CURS: 2000 Euro/ persoana

– Reducere 10% incepand cu a doua persoana din aceeasi organizatie, in acelasi program.
– Reducere 10% pentru plăți integrale realizate cu minim 30 de zile înainte de începerea cursului.

BENEFICII PARTICIPARE CURS:

1. Proces complex, experential, de invatare si exersare a coachingului
2. Formatorii programului au pregatire si practica consistenta in formarea adultilor, managementul organizatiilor si in coaching profesionist
3. Procesul de formare este interactiv, orientat spre aplicare ”just in time” si spre abordarea unor provocari practice, concrete
4. Programul este structurat sa permita o asimilare etapizata, profunda si integrata a practicilor si comportamentelor specifice coachingului
5. Angajament ferm ca toate preocuparile participantilor legate de tematică isi găsesc un cadru optim de confruntare si solutionare

DOCUMENTE NECESARE PARTICIPANTILOR LA CURS (în copie):
1. Carte de identitate
2. Formular de înscriere completat

 

Formatori

Formator Dan Adrian Berinde

Coach și consultant cu peste 20 de ani de experiență profesională în a preda și a practica managementul în poziții manageriale din diferite industrii, Dan s-a format în coaching în cadrul LIM – Leadership in International Management, USA, avându-l ca mentor pe Ernie Turner. A condus firme în diverse industrii, în cadrul unor ample procese de schimbare și restructurare.

A format oameni și echipe cu viziune de dezvoltare și performanţă. În formarea echipelor înalt performante, Dan foloseşte metodologia Action – Reflection – Learning, deprinsă în colaborarea cu LIM.

În formarea în coaching, este partener în cadrul Coaching Partners, un proiect de suflet și bucurie. O vorbă ce surprinde bine viziunea lui Dan este „Dacă vrei să construiești un vas, nu bate oamenii la cap să strângă lemn, nu le trasa sarcini și nu le da de muncă ci, mai curând, vorbește-le despre imensitatea nesfârșită a mării.”

 

 

Formator Paul Adrian Costin

Paul și-a dedicat timp consistent pregătirii în 3 din cele mai apreciate Universități din țară: Universitatea Politehnică București (Diplomă de Inginer), Academia de Studii Economice  din București (Diploma de Master în Dezvoltarea Economică a Întreprinderii) și Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca (perfecționare în Optimizarea Performanței Profesionale prin Consultanță și Coaching Cognitiv – Comportamental, noțiuni avansate).

Aceste studii sunt completate de titlul de MBA – emis de Ministerul Francez pentru Învățământ Superior și Cercetare, obținut în urma absolvirii cursurilor Conservatoire National des Arts et Metiers.

Paul este coach, trainer, consultant cu peste 25 de ani de experiență profesională și, totodată, membru asociat al Asociației Române pentru Coaching și membru fondator al şcolii ”COACH pentru campioni”.

De peste 10 ani face coaching cu antreprenori, leaderi, manageri, echipe funcţionale, OAMENI care au identificat SCHIMBAREA și HOTĂRÂREA de a acționa în sensul reușitei.

 

 

Formator Alexandru Frumosu

Alexandru are o experienţă profesională de peste 25 de ani din care peste 10 ani ca trainer, 6 ani în consultanţă şi aproape 10 ani ca Manager şi Director de Resurse Umane în companii internaţionale.

În ultimii opt ani Alexandru şi-a concentrat atenţia asupra activităţii de coaching şi s-a implicat în diverse proiecte de coaching pentru companii internaţionale stabilite în România. Alexandru are convingerea că toţi clienţii săi sunt experţi în domeniile în care acţionează, sunt creativi şi plini de resurse.

Alexandru a absolvit cursurile “Fundamentele coachingului”, „Diagnostic individual şi de echipă în coaching” şi “Procesul breakthrough în coachingul individual şi de echipă” cu Alain Cardon, MCC (Master Certified Coach).

De asemenea, a urmat un program de supervizare şi mentoring în coaching cu durata de un an, Metasysteme Coaching – Alain Cardon. Cursurile sunt atestate de International Coach Federation (Approved Coach Specific Training Hours – ACSTH).

Din august 2011 profesionalismul său a fost recunoscut de International Coach Federation prin acordarea titlului de Associate Certified Coach (ACC) precum și Associate Power Coach (APC) – de către Coaching and Leadership International.

Alexandru este membru fondator al Asociaţiei Române pentru Coaching (ARC) şi membru în Consiliul de Conducere al acesteia. ARC are ca scop sprijinirea activităţii de coaching în România, pentru respectarea valorii proprii a fiecărei persoane, pentru dezvoltarea cu succes a fiecărui individ şi a întregii societăţii româneşti.

Perioada

Year Around Event (2019)

Locația

Iași

Str.Bazinelor, Nr 5, Sat Uricani, Com Miroslava, Iași 700736

Organizator

Fundatia Alaturi de Romaniaacademia@alaturidevoi.ro Str. Bazinelor nr. 5, Uricani, Iasi

X