noiembrie, 2019

Scrierea unei cereri de finanțare

Detalii curs

CUI SE ADRESEAZĂ: adolescenților (13/14 – 18 ani)

PERIOADĂ DERULARE:

LOC DE DESFĂȘURARE: IAȘI

DURATA: 12 ore (6 ore / zi)

DESCRIERE:

Ai o idee care ar produce un mare impact în jurul tău dacă ai reuşi să o pui în aplicare? Eşti înconjurat de oameni care iubesc această idee şi te-ar ajuta oricând să o transpui în practică, dar nu ştiţi care este următorul pas?

Ai identificat şi câteva surse de finanţare, dar nu le poţi accesa pentru că trebuie să depui un proiect pentru a primi finanţarea şi încă nu ai skills-uri în direcţia asta?

Cu un singur DA treci în etapa următoare. Înscrie-te la workshop-ul nostru dedicat scrierii de proiecte şi vei afla, de la A la Z, cum se scrie o cerere de finanţare.

SUBIECTE ABORDATE:

  • Identificarea surselor de finanţare
  • Stabilirea obiectivelor generale şi specifice
  • Stabilirea şi descrierea activităţilor
  • Întocmirea diagramei GANTT
  • Întocmirea bugetului şi a planului financiar al proiectului
  • Stabilirea cheltuielilor eligibile şi neeligibile
  • Planificarea şi controlul resurselor
  • Analiza riscurilor

PRET CURS: 250 lei / persoana

BENEFICII PARTICIPARE CURS:

  • Dobândire cunoștințe despre scrierea unui proiect.
  • Formare abilități de scriere proiect.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare privind desfăşurarea acestui curs, ne puteți contacta la unul din numerele de telefon 0757110246 / 0757110233 sau completa acest formular.

Formatori

Manuela IFTIMOAEIare 17 ani de experienta profesionala in domeniul managementului de proiect (redactare, coordonare, supervizare, raportare).

A scris si accesat finantari pe diferite programe şi linii de finanţare, precum: Fondul Global de Lupta impotriva HIV/SIDA, TBC şi Malariei; PHARE; UNICEF; Banca Mondiala; USAID; UNODC; Fondul Social European; Comisia Europeana; Organizatia Internationala pentru Migratie; Ministerul Afacerilor Externe; Fondul ONG in Romania – granturile SEE 2009-2014, Contributia Elvetiei pentru Uniunea Europeana extinsa, s.a.;

 

Manuela a asigurat managementul unui numar de 20 proiecte cu finantarea Fondului Global de Lupta impotriva HIV/SIDA, TBC si Malarie; PHARE; UNICEF; Fondul Social European; granturi elvetiene; proiecte de cooperare transfrontaliera Romania – R. Moldova – Ukraina; granturi norvegiene, s.a.; De asemenea, a oferit consultanta privind implementarea de proiecte europene in cadrul Centrului de Resurse al ADV România, dezvoltat cu finantare prin Fondul Social European.

 

Pe lânga studiile superioare in asistenta sociala si master in probatiune, Manuela are studii postuniversitare de economie sociala si formari suplimentare in manager de proiect, evaluator proiecte, formator, expert achizitii publice, lobby si advocacy.

 

Manuela are peste 400 de ore ca formator, pe teme legate de management de proiect, economie sociala, antreprenoriat, peer-education, cursuri adresate diferitor categorii de specialisti (reprezentanti APL, medici, cadre didactice, asistenti sociali, etc), dar si persoane din grupuri vulnerabile (persoane cu dizabilitati, persoane private de libertate, persoane care provin din mediul rural, tineri cu comportamente la risc, etc.).

 

Este autor si coautor a 12 publicatii si articole aparute in ghiduri si lucrari de specialitate, iar in timp a participat la 6 studii si cercetari in domeniul stiintelor sociale.

Perioada

Year Around Event (2019)

Locația

Iași

Str.Bazinelor, Nr 5, Sat Uricani, Com Miroslava, Iași 700736

Organizator

Fundatia Alaturi de Romaniaacademia@alaturidevoi.ro Str. Bazinelor nr. 5, Uricani, Iasi

X