noiembrie, 2019

Managementul conflictelor

Detalii curs

PERIOADĂ DERULARE: 
LOC DE DESFĂȘURARE: IAȘI
DURATĂ: 8 ore in sala si 4 ore suport (1 ora mentorat in grup la distanta + 3 ore de sustinere unu la unu la distanta, desfasurate in decurs de 4 saptamani)
NUMAR MINIM de PARTICIPANTI: 14 persoane
NIVELUL DE STUDII SOLICITAT: studii universitare
TIP DE CERTIFICAT OBȚINUT: diploma de participare

Cursul este adresat profesionistilor care doresc sa isi completeze abilitatile de leadership si management prin dezvoltarea competentelor de managementul conflictelor.

TEME ABORDATE:

1.    Conflictul si rolul sau in dinamica organizationala
2.    Modalitati de abordare a conflictului
3.    Metode de prevenire a conflictelor
3.1. Ascultarea activa
3.2. Exprimarea asertiva
4.    Metode de rezolvare a conflictelor
4.1. Metoda win-win
4.2. Negocierea
5. Gestionarea relatiilor cu personalitatile dificile
6. Diminuarea efectelor negative ale conflictelor
7. Abilitati implicate in managementul conflictelor in organizatii

PRET CURS: 250 Euro/ persoana/zi

Promotii

a) Preț SPECIAL 2 persoane – 225 Euro (10% reducere pentru a doua persoană)
b) Reducere 10% pentru plăți integrale realizate cu minim 30 de zile înainte de începerea cursului.

AVANTAJE REALIZARE FORMARE:

1. Intelegerea corecta a conflictului si a rolului sau in contextul organizational.
2.  Dezvoltarea abilitatilor legate de prevenirea situatiilor conflictuale in companii, precum si de diminuarea impactului negativ al conflictului.
3.  Dezvoltarea strategiilor eficiente: negocierea si metoda win-win.
4. Insusirea metodelor de gestionare a relatiilor cu personalitatile dificile.
5.  Dezvoltarea competentelor implicate in managementul conflictelor.
6. Cursul este interactiv, cu aplicabilitate practica si imediata in raport cu situatiile concrete cu care se confrunta participantii.
7. Cursul isi propune ca prin exercitii experientiale si informatii relevante sa ofere cadrul de insusire a unor tehnici si metode personalizate de gestionare optima a situaiilor conflictuale.
8. Formatorii cursului au pregatire si practica consistenta in formarea adultilor si consultanta pentru dezvoltare organizationala.

DOCUMENTE NECESARE PARTICIPANTILOR LA CURS (în copie):
1. Carte de identitate
2. Formular de înscriere completat

Formatori

Formator Dan Adrian BERINDE

Coach și consultant cu peste 20 de ani de experiență profesională în a preda și a practica managementul în poziții manageriale din diferite industrii, Dan s-a format în coaching în cadrul LIM – Leadership in International Management, USA, avându-l ca mentor pe Ernie Turner.

A condus firme în diverse industrii, în cadrul unor ample procese de schimbare și restructurare. A format oameni și echipe cu viziune de dezvoltare și performanţă.

În formarea echipelor înalt performante, Dan foloseşte metodologia Action – Reflection –  Learning, deprinsă în colaborarea cu LIM.

În formarea în coaching, este partener în cadrul Coaching Partners, un proiect de suflet și bucurie.

 

O vorbă ce surprinde bine viziunea lui Dan este „Dacă vrei să construiești un vas, nu bate oamenii la cap să strângă lemn, nu le trasa sarcini și nu le da de muncă ci, mai curând, vorbește-le despre imensitatea nesfârșită a mării.” (Antoine de Saint-Exupery).

Fomator Paul Costin

Paul și-a dedicat timp consistent pregătirii în 3 din cele mai apreciate Universități din țară: Universitatea Politehnică București (Diplomă de Inginer), Academia de Studii Economice  din București (Diploma de Master în Dezvoltarea Economică a Întreprinderii) și Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca (perfecționare în Optimizarea Performanței Profesionale prin Consultanță și Coaching Cognitiv – Comportamental, noțiuni avansate).

Aceste studii sunt completate de titlul de MBA – emis de Ministerul Francez pentru Învățământ Superior și Cercetare, obținut în urma absolvirii cursurilor Conservatoire National des Arts et Metiers.

Paul este coach, trainer, consultant cu peste 25 de ani de experiență profesională și, totodată, membru asociat al Asociației Române pentru Coaching și membru fondator al şcolii ”COACH pentru campioni”.

De peste 10 ani face coaching cu antreprenori, leaderi, manageri, echipe funcţionale, OAMENI care au identificat SCHIMBAREA și HOTĂRÂREA de a acționa în sensul reușitei.

 

 

Perioada

Year Around Event (2019)

Locația

Iași

Str.Bazinelor, Nr 5, Sat Uricani, Com Miroslava, Iași 700736

Organizator

Fundatia Alaturi de Romaniaacademia@alaturidevoi.ro Str. Bazinelor nr. 5, Uricani, Iasi

X