noiembrie, 2019

Esența de management

Detalii curs

PERIOADĂ DERULARE: Se organizează la cerere, pentru grupe deja formate de minim 14 cursanți. 
Notă: după prima intalnire pot fi convenite, de comun acord cu participantii, alte variante de date pentru sesiunile 2 si 3.
LOC DE DESFĂȘURARE: IAȘI
DURATĂ: 30 ore (in sala 24 ore si 2 ore mentorat in grup la distanta, 4 ore de sustinere unu la unu la distanta, desfasurate in decurs de 9 saptamani, 3 zile la 3 saptamani)
NUMAR DE PARTICIPANTI: 14 persoane
NIVELUL DE STUDII SOLICITAT: universitare
TIP DE CERTIFICAT OBȚINUT: diploma de participare

Cursul este adresat managerilor in devenire si practicanti, care vor sa-si dezvolte comportamente specifice managerilor echilibrati, de inalta performanta.

TEME ABORDATE:

1. Comunicare managerială: principii, feedback/feedforward, ședinte
2. Mobilizarea resurselor umane: design, atragere, evaluare, apreciere, dezvoltare
3. Structurarea activităților: analiza strategica, managementul proiectelor, gestiunea resurselor materiale – achizitie si exploatare, gestionarea riscurilor si situatiilor nefavorabile
4. Promovare și vânzare: prezentarea rezultatelor, identificarea potențialului pieței și a serviciilor/produselor dezirabile, identificarea potențialului pieței și a serviciilor/produselor dezirabile, optimizarea relațiilor comerciale, managementul proceselor specifice
5. Gandire financiara: costul banilor, analiza investitiei, indicatori de performanta financiara

PRET CURS: 250 Euro/ persoana/zi sau total program = 750 de euro

Promoții

a) Preț SPECIAL 2 persoane – 675 Euro (10% reducere pentru a doua persoană)
b) Reducere 10% pentru plăți integrale realizate cu minim 30 de zile înainte de începerea cursului.

AVANTAJE REALIZARE FORMARE:

1. Proces complex de integrare în activitatea specifica managerilor performanti
2. Formatorii programului au pregatire si practica consistenta in formarea adultilor, managementul organizatiilor si in coaching profesionist
3. Procesul de formare este interactiv, orientat spre aplicare ”just in time” si spre rezolvarea unor preocupari practice, concrete
4. Programul este structurat sa permita o asimilare etapizata, profunda si integrata a practicilor eficiente de management
5. Angajament ferm ca toate preocuparile participantilor legate de tematică isi găsesc un cadru optim de confruntare si solutionare

DOCUMENTE NECESARE PARTICIPANTILOR LA CURS (în copie):
1. Carte de identitate
2. Formular de înscriere completat

Formatori

Formator Dan Adrian BERINDE

Coach și consultant cu peste 20 de ani de experiență profesională în a preda și a practica managementul în poziții manageriale din diferite industrii, Dan s-a format în coaching în cadrul LIM – Leadership in International Management, USA, avându-l ca mentor pe Ernie Turner.

A condus firme în diverse industrii, în cadrul unor ample procese de schimbare și restructurare. A format oameni și echipe cu viziune de dezvoltare și performanţă.

În formarea echipelor înalt performante, Dan foloseşte metodologia Action – Reflection –  Learning, deprinsă în colaborarea cu LIM.

În formarea în coaching, este partener în cadrul Coaching Partners, un proiect de suflet și bucurie.

 

O vorbă ce surprinde bine viziunea lui Dan este „Dacă vrei să construiești un vas, nu bate oamenii la cap să strângă lemn, nu le trasa sarcini și nu le da de muncă ci, mai curând, vorbește-le despre imensitatea nesfârșită a mării.” (Antoine de Saint-Exupery).

Fomator Paul Costin

Paul și-a dedicat timp consistent pregătirii în 3 din cele mai apreciate Universități din țară: Universitatea Politehnică București (Diplomă de Inginer), Academia de Studii Economice  din București (Diploma de Master în Dezvoltarea Economică a Întreprinderii) și Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca (perfecționare în Optimizarea Performanței Profesionale prin Consultanță și Coaching Cognitiv – Comportamental, noțiuni avansate).

Aceste studii sunt completate de titlul de MBA – emis de Ministerul Francez pentru Învățământ Superior și Cercetare, obținut în urma absolvirii cursurilor Conservatoire National des Arts et Metiers.

Paul este coach, trainer, consultant cu peste 25 de ani de experiență profesională și, totodată, membru asociat al Asociației Române pentru Coaching și membru fondator al şcolii ”COACH pentru campioni”.

De peste 10 ani face coaching cu antreprenori, leaderi, manageri, echipe funcţionale, OAMENI care au identificat SCHIMBAREA și HOTĂRÂREA de a acționa în sensul reușitei.

 

 

Perioada

Year Around Event (2019)

Locația

Iași

Str.Bazinelor, Nr 5, Sat Uricani, Com Miroslava, Iași 700736

Organizator

Fundatia Alaturi de Romaniaacademia@alaturidevoi.ro Str. Bazinelor nr. 5, Uricani, Iasi

X