Seminar Egalitatea de Sanse si Dezvoltare Durabila

Click aici pentru lista de coduri CAEN eligibile pentru cursuri si workshop-uri!

Persoane de contact: Irina Isacila – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate managerilor / antreprenorilor – Telefon 0757.110.238 sau Madalina Sauciuc – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate specialiștilor din departamentele HR) – Telefon 0757.110.236

Egalitatea de şanse şi dezvoltarea durabilă sunt două dintre principiile de bază ale unui management săntos, ghidat după valori democratice şi europene.

Derularea de activităţi economice fără impact negativ asupra mediului, respectarea drepturilor fundamentale ale angajaţilor, a diversităţii culturale şi a egalităţii de şanse, prin combaterea discriminării de orice fel, asigurarea prosperităţii economice şi a unor standarde ridicate de viaţă, prin promovarea cunoaşterii, inovării, competitivităţii şi prin creşterea numărului locurilor de muncă bine plătite sunt doar câteva dintre obiectivele care asigură un management sustenabil şi cu impact pozitiv la nivel global.

În cadrul seminarului, le propunem participanţilor, antreprenori şi manageri din Regiunea Nord Est, o abordare cuprinzătoare a celor două principii, pornind de la analiza actelor normative care definesc şi reglementează implementarea acestora, până la transpunerea acestora în activitatea economică şi socială. De asemenea, seminarul va conţine studii de caz şi soluţii practice la problemele pe care le pot întâmpina antreprenorii sau managerii în activitatea lor.

Perioada de derulare: 22 februarie 2019

Număr de ore: 8 ore

Grup tintă: 20 antreprenori și manageri din cadrul IMM-urilor din Regiunea Nord Est, cu activitate în sectoarele: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice.

Tip de certificat obţinut: emis de Fundația “Alături de Voi” România

Formatori: Diana Vasiliu (Fundaţia Alături de Voi Romania)

Locaţie: Centrul de conferinte Congress Hall, Palas Mall Iasi

Seminarul este susţinut de experţi din cadrul ADV România, organizaţie care activează de 9 ani ca întreprindere socială de inserţie, susţinând integrarea socială şi profesională a persoanelor din grup vulnerabil şi de 16 ani, ca organizaţie non-guvernamentală, promovând principiul non-discriminării prin toate canalele şi programele sale.

De asemenea, de-a lungul timpului, prin activitățile sale, ADV România a încurajat un comportament responsabil fața de mediu şi a derulat activităţi prietenoase cu mediul, ce au adus plus valoare în comunitate, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă. În prezent, organizaţia are certificare ISO pe managementul deşeurilor.

Diana este formator şi manager resurse umane în cadrul Fundaţiei „Alături de Voi” România. Îi place să lucreze cu oamenii şi este pasionată de domeniul formării adulţilor. A obţinut acreditarea ca formator în anul 2007, însă povestea sa de trainer a început în urmă cu 16 ani, când a susţinut primul curs despre „Consilierea în prevenţie şi intervenţie”. De atunci a trăit experienţe frumoase în peste 500 ore susţinute în calitate de formator: cursuri pentru specialişti, cursuri pentru părinţi, workshop-uri, seminarii, conferinţe, team-building-uri.

Ştie că este vorba despre pasiune pentru activitatea de formare, pentru că a încercat de fiecare dată, cu fiecare curs susţinut, sentimentul satisfacţiei şi al lucrului bine făcut. Şi fiecare sesiune de curs a încheiat-o cu emoţia şi siguranţa faptului că a realizat ceva important împreună cu echipa de lucru şi cu participanţii.

 

Cred în calităţile fiecărui om în parte, dar şi în puterea echipei. Prin team-building ne descoperim şi redescoperim ca oameni, dar şi ca membri ai echipei. Activităţile inedite din cadrul unui team-building sparg rutina şi reînvie copilul din noi. Experienţele trăite într-un team-building sunt scânteia care dezvoltă şi uneşte echipa. Participarea ta la acest workshop te va ajuta să înţelegi de ce toţi angajaţii iubesc team-building-ul.” 

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020