Curs Manager Proiect – PMP

Click aici pentru lista de coduri CAEN eligibile pentru cursuri si workshop-uri!

Persoane de contact: Irina Isacila – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate managerilor / antreprenorilor – Telefon 0757.110.238 sau Madalina Sauciuc – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate specialiștilor din departamentele HR) – Telefon 0757.110.236

Descriere curs:

În ziua de azi, din ce în ce mai multe companii atât din domeniul public, cât și din cel privat își structurează activitatea pe proiecte. Este mult mai eficient să gestionezi proiecte pentru care există obiective clare, cu cerințe de calitate precise, bugete bine definite și un termen de finalizare precis. Este, însă, și cu mult mai greu, deoarece ca manager de proiect trebuie să gestionezi nu numai cerințele clientului (fie acesta unul intern sau unul extern organizației), ci și să faci față multor provocări, provenite din interesele diferite ale multor persoane sau grupuri de persoane legate de organizație și rezultatele ei, din riscurile care par să se manifeste atunci când te astepți mai puțin, din schimbările inevitabile și devenite o obișnuință în ziua de azi.

Dezvoltarea competenţelor de manager de proiect devine, cu atât mai mult, o cerinţă obligatorie pentru managemetnul eficient al proiectelor care, tind să devină din ce în ce mai complexe, mai provocatoare, cu multe implicații strategice, cu bugete importante și cu conexiuni la nivel internațional.

Cursul își propune să dezvolte acele acele abilități și competețe care ajută la înțelegerea și îmbunătățirea performanței în managementul proiectelor, prin aplicarea celor mai noi proceduri și modele de bună practică internațională, având la bază metodologia PMI ® (respectiv PMBOK® Guide 6th edition).

Acest program de formare ca mananger de proiect:

  • vă va oferi o imagine practică asupra conceptului de management de proiect la nivel naţional și internațional;
  • vă va oferi ocazia să vă dezvoltați aptitudinile analitice și decizionale, în vederea conducerii eficiente a proiectelor;
  • vă va ajuta să vă îmbunătățiți modalitățile practice de lucru în echipă.

Cursul este unul practic prin excelență, participanții având posibilitatea de a aplica imediat noțiunile teoretice în exerciții și aplicații practice, în scopul asimilării informațiilor obținute și identificării celor mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta în acest domeniu de activitate.

Certificarea PMP (Project Management Professional) validează expertiza şi competenţele managerilor de proiect din întreaga lume, garantând gestionarea cu succes a proiectelor de orice tip, derulate în cadrul companiilor, şi accesul la elita managerilor de proiect.

Competenţe dobândite: 

Prin participarea la acest curs, managerii şi antreprenorii, vor avea posibilitatea să se specializeze în management profesional de proiect în context PMI, dobândind cunoştintele şi competenţele necesare în acest sens. De asemenea, după finalizarea cursului, participanţii vor avea cunoştinţele necesare pentru a susţine examenul PMI.

Perioada de derulare:  9 – 11 noiembrie 2018, 16 – 17 noiembrie 2018

Număr de ore: 45 ore

Loc de desfăşurare: Centrul de conferinte Congress Hall, Palas Mall Iasi

Grup tintă:

25 antreprenori și manageri din cadrul IMM-urilor din Regiunea Nord Est, cu activitate în sectoarele: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice.

Tip de certificat obţinut: emis de S.C. Pro Management S.R.L.

Formatori: Ruxandra Dana Alexandra ENACHE, Trainer și consultant în managementul organizațional

Ruxandra ENACHE, Trainer și consultant în managementul organizațional

Ruxandra este formator autorizat de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și are o  experiență vastă în managementul organizațiilor din diverse domenii de activitate precum: proiectare, administrație publică locală, instituții guvernamentale, mediul de afaceri și organizații non-guvernamentale.

Absolventă a Universității Tehnice de Construcții București,  formarea sa profesională a fost completată cu parcurgerea și absolvirea programului de MBA (Master of Business Administration) și a cursului de Management de Proiect oferite de Open University Business School, UK. Este certificată Project Management Professional (PMP®) din 2009 și membră a Project Management Institute din USA. A participat, de asemenea, la multe alte cursuri de formare profesională oferite de companii specializate din țară și din străinătate.

Activează ca profesionist în formarea adulților și consultanță de peste 15 ani.

 

Cu o experiență de peste 20 ani în managementul proiectelor, aceasta a participat atât ca simplu membru în echipe de proiect, cât și ca manager de proiect la nivel național și internațional în proiecte derulate în domenii diverse, cu bugete importante și care au implicat parteneriate locale cu autorități publice, instituții de învățământ și organizații private, precum și parteneriate între instituții publice și private din diferite țări europene.

A participat, de asemenea, în peste 50 de programe de dezvoltare organizațională și personală pe diferite teme de business management, management de proiect, dezvoltare de echipe și formare de traineri, în colaborare cu organizații specializate în training și consultanță, dar și direct cu clienți din mediul de afaceri și organizații non-profit, administrații publice locale și instituții de învățământ.

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020